Druga sprawa, ze to nie tylko moj klub i nie tylko mi powinno na nim zalezec, ale tak jak juz wczesniej napisalem cala zadyme rozkrecil czlowiek, ktory nawet Octavia nie jezdzi.
Zadymę rozkręciłeś Ty i Mikrus, co widać właśnie czytając ten wątek.
Zaczynając od prowokatorsko wydzielonego postu pod piękną nazwą "bełkot", poprzez resztę Waszej "dyskusji" - przez cały czas widać, że nie próbujecie niczego wyjaśniać ani w żaden sposób nie zależy wam na spokoju w klubie, co cały czas tak pięknie deklarujesz. :lol:
Zależy Wam właśnie na zrobieniu zadymy, chaosie informacyjnym (cały czas próbujesz wmawiać mi rzeczy których nie mówiłem) i zakrzyczeniu wszystkich, którzy mają inne zdanie niż Wasze... a wszystko po to, żeby udowodnić w spektakularny sposób, że jak zwykle macie rację - że koleś który miał czelność zażartować sobie z Purchawy/Mikrusa/MT (niepotrzebne skreślić) to skończony [tutaj wstawić dowolną inwektywę z repertuaru Mikrusa]... :twisted:
Przykro mi - ja nie dam się Wam zakrzyczeć. I nie interesuje mnie, czy pasuje Wam moje poczucie humoru - ja wciąż uważam, że byłoby dość zabawnie, gdyby w podpisie Purchawy znalazł się CompSport... :lol: Nie zamierzam również zmieniać swojego zdania co do starego programu Purchawy - wciąż uważam, że był do bani bo auto pomimo dużej ilości PS/Nm jeździło jak 110 po czipie.
Co do opluwania Purchawy/Mikrusa/MT (niepotrzebne skreślić), co cały czas mi zarzucacie - prosiłem już kilka razy - pokażcie mi, gdzie Was opluwałem... pomijając miejsce, gdzie nazwałem Mikrusa baranem - po prostu nie wytrzymałem tego, że cały czas mnie obraża.
To tyle...
Komentarz